Label: Pebble Music - PMLP 101 • Format: CD Compilation • Country: Netherlands • Genre: Pop •
In Holland Is Het Toch T Mooiste - Various - Het Leven Is N Feest (CD)

De Allerbeste Feest CD Voor Bruiloften En Partijen. 01 - De Feestelijke 3. 14 - Oh Wat Is Het Toch Fijn Om Gelukkig Te 3. 15 - Aan De Noordzee 3. 50 maal goud uit holland (2) 50 X Goud uit Holland (1) 60 Jahre Deutscher Schlager (1).

We would like to show you a description here but the site won’t allow more.

 · Echt Hollands zou Ahmed zeggen. De Nederlandse cultuur bestaat niet want de echte Nederlander bestaat niet? Toch wel. Hij of zij heeft in ieder geval 1 paspoort en heeft meer dan 1 blik op het leven en heeft (had) wel iemand in de familie die wat ergs in .

Ja dat maakt je weer blij, ja dat maakt je weer vrolijk. Het leven gaat zo snel voorbij, Dat geldt voor jou maar ook voor mij Oh laat de zon in je hart Ze schijnt toch voor iedereen Geniet van het leven Want het duurt toch maar even. Oh laat de zon in je hart Ze schijnt toch. Laat de zon in je hart Er zijn geen afbeeldingen in dit album. Aanbod.

es Zonder Naam - Het mooiste geschenk in m'n leven - Die zwerver op straat é Schuurmans - Huilen is voor jou te vroeg Jimmy Frey - Pappie nummer twee Hanny en de Rekels - Waarom trouw je met die ander Annie de Reuver - Veel bittere tranen Ciska Peters - Zeeman, je verlangen is de zee.


Love Is A Bore - Birgit Brüel - Birgit Brüel In English - 1953-1975 (CD, Album) Wait - White Lion - Pride (Vinyl, LP, Album) Long Legs - Cold Shot (3) - Cold Shot (CD, Album)

3 thoughts on “In Holland Is Het Toch T Mooiste - Various - Het Leven Is N Feest (CD)

  1.  · Een leven zonder je kan ik me nu nog neit beseffen, maar ik weet zeker dat je daar (bij je vader) je rust zult vinden en een oogje in het zeil zult houden. Ik weet dat ik dat zeker nodig heb en dat weet jij ook. Lisa je zit daar waar je hoort in mijn hart en ooit zal ik je komen opzoeken! Rust zacht lieve Lieserd ik hou van je.

  2. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan honderd andere talen.

  3.  · CD 1 Ik zing dit lied voor jou alleen Alles geef ik jou Lachen, beetje huilen Als een wilde orchidee Romantisch Rome Mijn zoon t Mooiste moment van M`n leven Ik wil van alles En toch De witte duiven De gouden regen bloeit Het paradijs van mijn dromen Dans Die dag Als Drink en vergeet Moeder Feestje CD 2 Ik voel de warmte van je hart Zeg nog een.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *