2006
Label: TKU Music - none • Format: 12x, File AAC, Album 256 kbps • Country: Finland • Genre: Pop • Style: Schlager
Kerro Mulle - Timo & Seppo - Tavataanko Vielä Jossakin (File, Album)

 ·  · Kerro mulle Len (tai Lenita) Anonyymi. Kun nainen haluaa olla sinkku, niin hän on vahva ja viriili, suorastaan voimauttava ja upea ihminen, jolla on vain taivas rajana. Kun mies haluaa olla sinkku, niin hän on säälittävä luuseri, atm, joka ei saa naista.

 ·  · Kerro mulle satu! —WTF?—. Tässä artikkelissa ajattelin lähestyä osallisuutta aivan uudenlaisesta näkökulmasta, sadutuksen näkökulmasta. Täh? Nuoret ja Sadutus? Miten ne liittyvät yhteen? Ne voivat hyvinkin liittyä yhteen, siitä hyviä esimerkkejä löytyy Liisa Karlssonin kirjasta, Sadustus-avaimia osallistavaan ted Reading Time: 4 mins.

”Kerro minulle satu”- nyt on viskareiden vuoro kertoa satuja Vuosi Sivumäärä 67 Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä sadutusmenetelmä tutuksi erään päiväkodin seitsemälle vuotiaalle lapselle sekä ryhmän henkilökunnalle. Opinnäytetyön.

 ·  · Kerro mulle mitä mä voisin tehdä. Päivitetty Hämeen Sanomat. Eräs opettajatuttuni tuskaili tässä taannoin, että koululaiset eivät enää osaa juosta. Kyse oli alakouluikäisistä lapsista, siis sellaisista tenavista, joiden luulisi aivan mielikseen kirmaavan pitkin pihoja. Vaan kun ei.

Kerro minulle mitä ajattelet muista, ja kerron sinulle kuka olet. Tapa, jolla näet muut, voi kertoa paljon omasta luonteestasi ja persoonallisuudestasi. “Journal of personality and social psychology” -aikakauslehden mukaan ihmiset, jotka näkevät muut ihmiset rehellisinä, mukavina ja vakaina, ovat tyytyväisempiä elämäänsä.


Out Of Season - The Joy Circuit (3) - Palm Springs - Eternal In The Human Hand (CD) What Will My Mary Say - Johnny Mathis - Johnny Mathis All-Time Greatest Hits (Vinyl, LP) Rubiela - Lito Barrientos Y Su Orquesta - Very Very Well (Vinyl, LP, Album)

1 thoughts on “Kerro Mulle - Timo & Seppo - Tavataanko Vielä Jossakin (File, Album)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *