2009
Label: Tylden & Co - GTACD 8454 • Format: CD Compilation • Country: Norway • Genre: Pop, Folk, World, & Country •
Det Er Sommertid - Various - På Dansefot Nr 10 (CD)

Diverse Artister – På Dansefot Nr. 10 – CD. Release date: feb Label: Tylden & Co AS / NRK. Catalog #: GTACD Her er enda en CD fra På Dansefot serien, hvor jeg produserte låta «Endelig På Vei» for Kari Ormestøyl. Den kom også inn på Norktoppen. Det Er Sommertid. På .

Det er ikke alle der har en digital parkeringsskive, hvorfor det er vigtigt at inkludere den i sine overvejelser omkring sommertid og vintertid. Hvis du har en digital parkeringsskive, skal du stadig være bevidst om, at den kan svigte. Hvis den forkerte dato er indtastet, så medregnes sommertid og vintertid ikke på de rigtige datoer.

 · Sommertid i Europa er måske på retur I marts stemte et flertal i Europa-Parlamentet imidlertid for at afskaffe den europæiske sommertid. Europa-Parlamentet ønskede, at hvert land fra selv kunne bestemme, om det vil afskaffe ted Reading Time: 3 mins.

 · Mer informasjon Tilgjengelig fra: juli kl. Tilgjengelig til: juli kl. Produksjonsår: Lengde: 1 t 56 min.

På grunn av forsinkelsesmomenter som korona så har samtalene i Rådet for Den europeiske union ikke startet ennå. Det er usikkert når de vil starte, og hvor lenge samtalene vil ta. Oppdatert informasjon om lovprosessen finnes på engelsk på Hvem bruker sommertid? Mer enn 70 land i verden bruker sommertid. På den nordlige.


Anthem (The Mafia Mix) - N-Joi - Anthem (Vinyl) Roadhouse Blues - Blue Öyster Cult - Extraterrestrial Live (Vinyl, LP, Album) Cry Just A Little - Paul Davis (3) - Cry Just A Little (Vinyl)

1 thoughts on “Det Er Sommertid - Various - På Dansefot Nr 10 (CD)

  1.  · Listen to På dansefot (Nr. 10) by Various Artists on Apple Music. Stream songs including "Sola mi er sola di", "Sammen på scena" and more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *